:: mrs ackmal © ::

puan noremy + incik ackmal = E.V.E.R.L.A.S.T.I.N.G LOVE

pApArAzi yang GORGEOUS & HANDSOME

Wednesday, March 30, 2011

sale pisang BANDUNG

sale pisang bandung?

apa ke bendanya tu?

ni yang ai nak cite nie... (^_^)

ai nyer BFF + coleague,angah bercuti ke bandung end of february lepas..beliau ada beli sale pisang bandung..

sejujurnya,rasanya sama macam pisang salai kat sini tapi berbeza sedikit bcoz pisang yang telah dijemur tu digoreng ngan tepung..memang unik dan sedap..



model sale pisang!ahakz..


u allz ada kawan-kawan dok kat bandung tak?nak kirim sale pisang berguni-guni pleaz..





xoxo ..


4 comments super duper besh!:

efa said...

sedap ka?tak nah mkn pun huhu

LittleSunshine said...

ni mmg fav liza..kalau sape gi bandung..mesti liza rembat dulu...yg perisa cheese tu best,,,yeayy next wekk liza gi bandung...nk borong byk2 =)

ruhuljadid said...

kt malaysia pun ada... nak order bole order dengan saya.. saya pemborong kerepek (pisang salai keju/kacang bandung - import dari indonesia.. kerepek2 tradisional sume ada) sila la tandang ke kedai kami di saujana sg buloh atau d alor setar berjhadapan hospital besar.. contact 0135015990

Anonymous said...

as salam bro ruhul...

saya berminat nak dptkn pisang salai tuh..ade ape2 landmark ke kedai saudara tuh? kalau tak keberatan, email sy at nora_zulkifli@yahoo.com psl info kedai saudara..tq

salam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...